PERSOANE INTERESATE

duminică, 4 iulie 2010

Sfaturi crestinesti


"Am ajuns la constiinta ca tot ce face Dumnezeu dainuieste in veci, si la ce face nu mai este nimic de adaugat si nimic de scazut..."

Rugaciunea noastra sa fie:" Doamne , ce fapte mi-ai pregatit Tu astazi? O, ajuta-ma sa le recunosc si sa umblu in ele!"
Trebuie sa fim gata sa umblam in faptele bune pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru noi. Pe de o parte putem fi siguri ca Dumnezeu nu ne da mai multe fapte de facut decat suntem capabili sa facem, iar pe de alta parte El ne va da in acelasi timp mijloacele necesare ca sa facem aceste fapte: Putere , timp, mijloace financiare. Sa-l lasam pe Dumnezeu sa hotarasca ce fel de fapte si cate fapte sa facem, si astfel sa-i slujim.
Oricare ar fi dificultatile pe care le intalnim pe calea vietii , sa nu contam pe altcineva decat pe Mantuitorul pentru a le face fata.
El va da scolarului ajutorul de care are nevoie, ca si unei vaduve painea necesara pentru cresterea copiilor sai. Mantuitorul doreste ca atitudinea noastra sa fie aceea a unor oameni care asteapta in liniste, cu incredere interventia Sa, fara a ne agita si a ne indoi de El.
Fara Hristos, toate incercarile noastre de a face fapte bune nu sunt altceva decat rodul unui pom salbatic.
Rrugaciune: Adevaratul Dumnezeu m-a iubeste de aceea primesc in fiecare zi sanatate fizic si psihic si tot ceea ce-mi este de folos.

3 comentarii:

  1. Pentru ca nu am rabdare sa stau linistita sa ma rog si nu-mi plac rugaciunile vechi, am si eu cateva care le spun cu mult drag.

    Doamne Iisuse Hristoase,
    Vin-o in inima noastra,
    Mareste Lumina din noi
    Si impreuna cu Tine
    Sa ne unim cu Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doane Iisuse Hristoase,
    Vin-o in inima noastra,
    Mareste Lumina die ea
    Si impreuna cu Tine
    Sa ne unim cu Dumneze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate rugaciunile sunt frumoase , ce daca sunt vechi !
    Totul este sa le spui cu inima

    RăspundețiȘtergere