PERSOANE INTERESATE

miercuri, 7 iulie 2010

Ce vei alege?

."..ti-am pus inainte viata si moartea, binecuvantarea si blestemul. Alege viata,ca sa traiesti..."
"
Cine stie cum va arta viitorul? Nimeni nu poate spune ce se va intampla in urmatoarea secunda. Cum ar putea sti cineva ce ne rezerva viitorul? Vrajitoria , cititul horoscopului, spiritismul sau alte asemenea practici duc la o inrobire satanica , la ganduri rele si depresii nervoase. Din pacate oamenii le considera lucruri neutre si cauta sa afle viitorul prin aceste practici necrestinesti.Altii cauta viitorul fericit in succesul din cariera, in castigarea de multi bani sau in trairea unei vieti pline de lux.Poate si tu te intrebi "Ce pot face eu pentru a avea un viitor fericit ?"
Trebuie sa stim cu totii un lucru : Tu insuti iti hotarasti viitorul! Dumnezeu Creatorul nostru ne ofera doua solutii, care sunt citate in versetul de astazi. Eu sau tu ne decidem singuri viitorul pentru ca Dumnezeu ne-a dat noua oamenilor o gandire si o vointa libera.
Fiecare din noi are dreptul sa aleaga ceea ce doreste El nu forteaza pe nimeni, dar ar dori ca noi sa alegem binecuvantarea, viata un viitor fericit si plin de implinire. Dumnezeu ne iubeste si niciodata nu doreste raul asupra noastra, din contra se intristeaza cand vede ca Raul reuseste sa puna stapanire pe noi. Pentru bucuria sufletului nostru exista dragostea lui Dumnezeu care ne cheama prin vocea noastra interioara pe care trebuie sa o urmam. Acum este momentul decisiv ; ce vei alege? O vesnicie plina binefaceri si glorie se afla inaintea ta , daca stii sa il primesti pe Isus in inima ca Mantuitor al tau. Deschide-ti inima pentru a desscoperi gandul cel bun facator de minuni.
Rugaciune: Vino in inima mea Doamne si hotaraste in locul meu iar eu voi canta Laudat fie Domnul, cu mare-a puterilor Sale.

2 comentarii:

  1. Da, Dumnezeu ne-a lasat liberi sa actionam cum dorim, dar prin legea cauzei si-a efectului ne forteza sa mergem pe cararea stabilita .
    Acei care au inteles efectul cauzei produse de gandurile si actiunile lor, cu siguranta vor tine cont de aceasta lege universala.
    Fiecare va actiona in concordanta cu propria-i constiinta. Nu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul este ca o reteta ,dar trebuie sa stim sa o citim !

    RăspundețiȘtergere