PERSOANE INTERESATE

vineri, 9 decembrie 2011

Lumina creatiei

Universul intreg este Marea Creatie si este tot spre folosul oamenilor si a tuturor vietuitoarelor. El aduce omului lumina care  poate da stralucire lucrurilor si farmec vietii.  In afara de faptul ca Universul are lumina sa pe care o daruieste ,si oamenii au o lumina a lor interioara. Nu trebuie sa mergem intr-un loc anume pentru a capata aceasta lumina ci o putem dobandi prin starea noastra  armonioasa pe care o gasim prin credinta. Unii oameni cred ca sunt patrunsi de aceasta lumina daca merg intr-un loc anume; ei spun ; "ma simt mult mai bine cand ajung pe munte sau la malul marii" 
Da poate fi adevarat dar acest miracol nu v-a tine prea mult intrucat ceea ce simte omul acolo ar trebui sa pastreze pentru toate zilele care urmeaza.   Bucuria si  lumina se aprid doar pentru clipele pe care le crede omul speciale si pe care le creeaza cu mintea pentru moment. Starea aceasta trebuie sa fie o stare permanenta  de stralucire de ganduri luminoase pentru ca  apoi sa vedem  si Lumina pe care Dumnezeu o trimite catre noi.
 Cum poate Dumnezeu trimite aceasta lumina ? 
Prin Mareata Sa Creatie.  Locurile acelea care par sa aprinda in noi lumina si sa fim fericiti sunt creatii Divine de aceea ele transmit vibratii care trezesc spiritul si lumina din noi care par a  fi stinse. 

"Dovezile privitoare la exixtenta  lui Dumnezeu si la darul sau sunt mai mult decat convingatoare, dar cei ce insista sa gandeasca ca nu au nevoie de El si nici de darul Lui , vor gasi intotdeauna cai de a-i nesocoti oferta." 


( Fizician, matematician    si filozof  Blaise Pascal)  


Fiecare din noi poate schimba ceva in interiorul sau  pentru  a putea fi in legatura permanenta cu Lumina Divina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu