PERSOANE INTERESATE

luni, 12 iulie 2010

De ce nu asculta Dumnezeu toate rugaciunile?


"Cereti si nu capatati , pentru ca cereti rau, cu gand sa risipiti in placerile voastre."

Totdeauna Dumnezeu ne asculta rugaciunile, si totusi credem ca nu sunt luate in considerare de aceea uitam sa ne mai rugam. De obicei incepem sa ne rugam pentru ceea ce ne este necesar, dar apoi vom trece la un alt fel de rugaciuni in care cerem mai multi bani , mai multe masini sau case si ajungem la lacomie
.Daca tuturor celor care se roaga li se va implini rugaciunile atunci peste tot vor fi numai sefi , numai masini luxoase si case foarte mari.
Si copii nostri au multe dorinte ce vor a fi implinite , ei isi doresc sa priveasca foarte mult la televizor ,vor jucarii sofisticate , multe dulciuri, nu vor sa doarma niciodata ,nu vor sa mearga la scoala si multe altele. Daca ne iubim copiii, nu le vom indeplini aceste dorinte nechibzuite doar o mica parte din ele, pentru ca altfel nu vor mai deveni oameni adevarati si vor crede ca totul li se cuvine.
Putem sa ne dam seama ca nu toate sunt cu putinta si ca paradisul pe pamant trebuie creat de noi insine prin invatatura , prin munca,prin fapte bune si respectand legile universale. Deci Dumnezeu ne indeplineste aceste dorinte daca vom lucra corect si daca vom pastra masura, de aceea El alege prin dragostea si intelepciunea Sa rugaciunile acelea care ne fac oameni maturi si folositori care vom intelege unde am gresit si ce cale trebuie sa urmam.
Daca ne incredem in intentiile dragostei lui Dumnezeu si traim intr-o partasie intima cu El vom invata sa ne rugam in asa fel , incat El sa ne asculte. Dumnezeu doreste sa ne daruiasca din belsug, doar ceea ce considera ca este important.

Rugaciune: Ajuta-ma Doamne sa nu primesc ispita asupra dorintelor desarte si mangaie-ma cu muzica cea sfanta care imi inalta sufletul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu