PERSOANE INTERESATE

vineri, 2 iulie 2010

Vai de cei care....




"Ale cui sunt vaietele? Ale cui sunt oftarile...?"

"...Vai de cine este singur si cade,fara sa aiba pe altul sa-l ridice.

"...Vai de cel rau ! Lui ii merge rau, caci va culege rodul faptelor lui".

"...Vai de cei ce dis-de- dimineta alearga dupa bauturi ametitoare, si sed pana tarziu in noapte si se infierbanta de vin"

"Vai de cei ce trag dupa ei nelegiuirea cu funiile minciunii..."

"Vai de cei ce numesc raul bine, si binele rau, care spun ca intunericul este lumina, si lumina intuneric, care dau amaraciunea in loc de dulceata, si dulceata in loc de amaraciune"

"Vai de cei ce se socot intelepti si se cred priceputi"

"Vai de cel ce zideste casa cu nedreptate si odaile cu nelegiuire; care pune pe aproapele sau sa lucreze degeaba, fara sa-i dea plata"

Sunt cateva din proverbele care ne spun adevarul, daca ai gresit vreo-data si te regasesti aici printre randuri nu-i tarziu pentru a cere iertare...

Cele mai frumoase cuvinte care aduc iertarea sunt ;

Rugaciune: Doamne, Te rog iarta-ma
Iti multumesc
Te iubesc.

Daca vrei sa ierti pe cineva sau sa inveti pe altii sa ierte mai intai iarta-te pe tine ,si lucreaza asupra ta in profunzime iar cei din jurul tau se vor schimba.

2 comentarii:

  1. Vai de noi daca nu stim cum sa gandim, ptr. orice energie emitem se intoarce numai, si numai la noi, implicand in trecerea ei si pe altii. Nu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. In univers toate au o conexiune , noi suntem o forma de energie care trebuie sa se comporte pozitiv ,exact cum ar face totul pentru sine.

    RăspundețiȘtergere