PERSOANE INTERESATE

miercuri, 28 iulie 2010

Legile Universului


Sunt 21 de legi universale si ele reprezinta trinitatea care este formata din cifra 7 de trei ori.
Daca vom respecta aceste legi care sunt legi divine si care sunt pentru noi oamenii,atunci vom trai in liniste si pace precum un singur neam la bine si la rau.

1. Legea Karmei- care ajuta sa atingi armonia si echilibrul in viata. Karma se creaza prin intentiile tale, gandurile, emotiile, cuvintele si faptele tale. Pentru a trai in armonie trebuie sa-ti dezvolti toate aceste actiuni personale.
2.Legea Intelepciunii- Intelepciunea este , a sti ce poti schimba si ce nu. Din suferinta poti invata mai multe despre tine, si cu intelepciune si rabdare poti rezolva orce problema karmica.
3.Legea Evolutiei- Dobandesti intelepciune, intelegere si rabdare prin evolutie spirituala. Daca nu devii intelept din gresalele tale vei trai in nestiinta ssi in intuneric.

4.Legea Energiei Vibrationale-Noi toti suntem energie care este in continua miscare iar spiritul care traieste in noi nu moare niciodata.
5.Legea Unitatii-Noi toti avem o constiinta si datorita ei ne influientam unii pe altii pentru ca facem parte dintr-un singur intreg.

6.Legea Iubirii-Suntem pe Pamant pentru a ne iubi unii pe altii . Tot ceea ce ni se intampla rau se rezolva doar emanand iubire care aduce procesul de vindecare. iubreaa nu poate fi din interes cci iubire neconditionata. cu Iubirea neconditionata te poti vindeca atat pe tine cat si pe altii.

7.Legea Abundentei- Traim in acest Univers care este creat din tot ce este nevoie, numai ca greseala pe care o facem este lacomia care creaza nevoi peste masura si care duc la un dezechilibru. De aici vine abundenta care este rezultatul lacomiei si este inteleasa gresit ; a avea lucruri nu inseamna a avea bucurie si fericire ci mai bine am incerca sa ne cunoastem pe noi insine si sa ne savuram fiecare clipa a vietii.

8.Legea Ordinii Divine- In Universul in care traim exista o ordine divina ,totul este sub control divinsi este planuit. Daca vom trai in ordinea divina vom avea parte de abundenta divina, deci este important sa nu traim dupa legi fabricate de fiecare in parte.
Ce trebuie retinut este ca in viata; ce pare o pierdere astazi va fi un castig maine si ar trebui sa spunem cand un lucru nu iese asa cum ne-am dorit;" Cedeaza si lasa- pe Dumnezeu"

9.Legea Recunostintei- Sa invatam sa fim recunoscatori pentru tot ce avem. Nu lua orce implinire ca si cum ti se cuvine, asa cum fac copiii . Fii recunoscator pentru orce lucru minunat care te bucura in viata ta .
10.Legea Aarmoniei- Universul este facut in asa fel incat sa predomine armonia ssi pacea. A respecta armonia Universului inseamna sa traiesti dupa Legile Universului sa nu minti , sa nu ucizi ,sa nu furi,sa nu urasti sa iubesti si sa ai credinta.

11.Legea Manifestarii- Tot ceea ce gandesti se reflecta in realitatea pe care o traiesti. Gandurile se transforma in fapte si formeaza realitatea noastra.

12Legea Atitudinii- Nu incerca sa controlezi totul ci mai bine controleaza-te pe tine, reactia ta , atitudinea ta . Nimic nu te poate rani mai mult decat propria ta atitudiner negativa.Cccum obisnuiesti sa-i tratezi pe altii asa te tratezi pe tine.

13.Legea Detasarii- Trebuie sa stim ca suntem pe Pamant pentru o scurta perioada de timp, asa ca ar trebui sa nu ne atasam prea mult de un lucru material sau o persoana fizica. Atasamentu puternic creeaza un dezechilibru energetic. Singurul lucru este detasarea pentru a trai in echilibru cu Divinitatea.
14.Legea Acceptarii- Orce actiune asupra unui lucru careia ai opui rezistenta te va face sa ssuferi, a opune rezistenta inseamna Frica, acceptarea este aarmonia.Nu incerca sa schimbi ceea ce nu poti.

15.Legea Dualitatii- In intrgul Univers exista doua mari forte Yin si Yang. Ele pot fi denumite energia feminina si masculina sau binele si raul. AAavem nevoie de amandoua pentru a trai in armonie, dar atentie sa nu lasi Raul sa-ti rupa Echilibrul.

16.Legea Trinitatii- Suntem formati din trei elemente; Trup. Minte si Spirit. Trupul este controlat de Ego, mintea este controlata de Intelect, si spiritul este controlat de Ssssuflet.Triunghiul este simbolul stabilitatii si este un exemplu al legii trinitatii.Ele trebuie sa lucreze in armonie adica Trup, minte, Spirit.
17.Legea Atractiei- Vei atrage dupa tine ceea ce esti.ssi de ce iti este frica de aceea nu vei scapa. Elimina teama si invata calea sa fii bun asa vei atrage binele daruieste iubire casa fii iubire.

18.Legea Divinitatii- Divinitatea este inauntrul nostru si putem actiona pe plan divin cu ceea ce este placut Domnului Dumnezeu.
19.Legea Ciclurilor- Toate vietile noastre sunt alcatuite din cicluri Un ciclu dureaza intre 9 si 12 ani si exista4,5 cicluri majore in viata fiecarui om.Fii constient in care ciclu te afli.

20.Legea Destinului- Ceea ce iti este menit sa ti se intample este stabilit prin experientele pe care le treci in viata. Fiecare are destinul sau si trebuie sa si-l indeplineasca in aceasta viata.

21.Legea Dharmei- Este ordinea lucrurilor care ne conduc viata. Trebuie sa te comporti in acord cu legile divine si sa ne alimentam cu tot ceea ce este divin. Totul este masurat si cantarit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu