PERSOANE INTERESATE

vineri, 2 iulie 2010

Despre nesiguranta


"Aduceti-va aminte ca in vremea aceea erati fara Hristos ... Straini de legamintele fagaduintei , fara nadajde si fara Dumnezeu in Lume . "

Priviti un copil care invata sa mearga prima data pe bicicleta cu doua roti si veti vedea cat de nesigur este . Cel care il invata alearga dupa el pe strada , tinand mana pe partea din spate a sezutului , dandu-i curaj copilului si totodata o senzatie de echilibru .
Acesta are tot timpul increderea ca cel din spate il sustine , ceea ce nu este adevarat ! Totul continua ca mai inainte pana cand copilul realizeaza ca sustinatorul nu mai tine mana pe bicicleta .
Roata din fata va merge in zig - zag , si dupa nici un metru biciclistul va pierde controlul cazand la pamant .
Ce sa intamplat ? Nesiguranta care sa declansat in momentul cand biciclistul si-a dat seama ca este singur . Toti oameni au nevoie sa stie ca este o mana atotputernica pe saua vietii lor , care le asigura echilibrul in toate imprejurarile . Dar oameni din fire sunt fara nadejde , de aceea in inimile lor domneste nesiguranta !
Iata de ce trebuie sa ne punem increderea in Dumnezeu , El este singurul care poate face ca nesiguranta sa dispara .

Rugaciune : Iti multumesc Tie Doamne , pentru ca ai transformat clipele negre in clipe luminoase si ai sadit in inima mea , siguranta de care aveam nevoie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu