PERSOANE INTERESATE

vineri, 23 iulie 2010

Cine ne ajuta?




Inca din copilarie stim ca fiecare dintre noi avem propriul inger pazitor, care ne insoteste la orce pas facut indiferent ca este zi sau noapte.
Nu suntem niciodata singuri de aceea nu trebuie sa avem teama indiferent ce probleme avem sau daca avem impresia ca am intrat intr-o situatie fara iesire Poate de multe ori in copilarie am incercat intr-o fractiune de secunda sa ne intoarcem pentru a surprinde prezenta ingerului pazitor in spatele nostru dar am ramas dezamagiti ca nu am vazut nimic sau poate o usoara dara de culoare.
Ce sunt ingerii? Sunt energii inaripate care isi schimba dimensiunile si culorile care sunt foarte pastelate sau mai zis sidefate , ingerii sunt mesagerii nostri care fac legatura intre noi si adevarata divinitate.
Ei ocrotesc atat persoane cat si ceea ce le apartne acestora .
Ingerii sunt totdeauna prezenti langa noi si sunt buni cunoscatori ai universului si a legilor sale pe care le respecta cu strictete.
De aceea putem sa dam o explicatie atunci cand ni se pare ca totul merge pe dos in viata noastra. Ei nu pot sa aleaga in locul nostru ne lasa noua aceasta oportunitate de liber arbitru. Daca noi vom face in viata noastra alegeri cu mintea ingerul nu mai poate sa se opuna si atunci decizia pe care o luam va fi numai a noastra . Ingerul nu se va indeparta de la noi dimpotriva va actiona in asa fel incat sa ne aduca pe linia de plutire pentru ca el nu este doar un simplu paznic , ci are misiunea de a ne proteja in tot ceea ce facem.
Intr-o perioada destul de scurta ajutorul ingerului va prinde forme numai atunci cand si vointa noastra doreste sa se alinieze legilor divine.
Sunt plini de iubire si mereu alaturi celor care sunt in suferinta sau in necaz . Cu cat suntem mai constienti de prezenta lor cu atat comunicam mai bine cu ei primind in sinele nostru sfaturi si idei cum ar trebui sa procedam atunci cand avem de ales. Unii dintre noi este posibil ca in viata noastra sa fi intalnit oameni care ne-au influientat viata in bine sau care au pus umarul la inaltarea noastra si uneori spunem ca aceea sunt ingeri pe pamant.
La randul nostru si noi am putea fi ingerii altor persoane care au nevoie de un sfat , un cuvant de suflet sau un ajutor din iubire pentru a capata viata vesnica si iubire din partea acestora.
Sunt destule persoane care zi de zi se retrag intr-un loc special pentru a se sfatui cu ingerul pazitor intrand intr-o stare de liniste si meditatie in care se regasesc prin tainice cuvinte chemandu-si ingerul pazitor care ajuta la eliberarea starilor de neancredere si pune speranta de bine in toate cele care ai sunt relatate.
Cu cat suntem mai constienti de prezenta ingerului pazitor cu atat sunt mai activi in viata nostra oferindu-ne protectie .
Ei sunt alaturi de noi pentru a ne aduce bucurii si o viata cat mai curata de aceeaa ei ne insotesc in toate calatoriile noastre.
Rugaciune;
Ingere al lui Hristos, pazitorul meu cel sfant si acoperitorul sufletului si al trupului meu, iarta-mi toate cate am gresit in ziua de astazi si toata viclenia vrajmasului meu celui potrivnic ma izbaveste; ca sa nu manii nici cu un pacat pe Dumnezeul meu, si te roaga pentru mine, pacatosul si nevrednicul rob , ca sa ma arati vrednic bunatatii si milei Preasfintei Treimi si Maica Domnului meu Iisus Hroistos si titiror sfintilor.
Amin,

2 comentarii:

  1. Buna !

    In sfarsit am reusit sa intru in acest blog. Nu stiu ce s-a intamplat, ca nu se deschidea blogul.

    Stii ce-i foarte curios, ca ingerii nu au voie sa intervina, respectand liberul arbitru, in schimb celelalte forte intunecate intervin fara sa-si bata capul ca incalca liberul arbitru .
    De ce unii ar avea voie iar altii nu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna RY. Fortele intunecate sstiu sa faca numai rau, si ele nu respecta nici o lege a universului, de aceea pot interveni unde si cand doresc..

    RăspundețiȘtergere