PERSOANE INTERESATE

sâmbătă, 10 iulie 2010

"Ca tu sa traiesti..."


"Caci este un singur Dumnezeu , si este un singur Mijlocitor intre Dumnezeu si oameni "

Pe marele vapor "Titanic" erau printre calatori si o femeie cu copilul ei : mergeau la sotul peste ocean .

Cand sa anuntat naufragiul , au fost lasate in apa barcile de salvare , dar nu toata lumea a incaput in barci , pentru ca acestea erau putine la numar .
Sarmana mama s-a apropiat de balustrada vaporului si a cerut marinarelor sa o ia si pe ea intr-una din barcile de salvare . Unul dintre marinari a raspuns ca : " Mai este un singur loc . Amandoi nu puteti intra . "

Mama a sarutat copilul pentru ultima data si la dat marinarului sa-l duca in barca de salvare . Spunand : " Spune tatalui tau ca am murit , ca tu sa traiesti ! " , aceasta in cele din urma disparand printre valuri .

Un lucru mult mai mare a facut Mantuitorul pentru noi . Din pricina pacatelor noastre , trebuia sa murim , dar El ... a venit sa ne salveze .
Mantuitorul a fost rastignit ,pentru pacatele noaste ca noi sa traim vesnic ! Fericiti sunt aceea ce si-au pus increderea in Dumnezeu si pot sa spuna : " Si viata pe care o traiesc acum in trup , o traiesc in credinta in fiul lui Dumnezeu , care ma iubit si Sa dat pe Sine Insusi pentru mine . "

2 comentarii:

  1. Mantuitorul nu a murit!
    A inviat pentru ca si noi sa revenim la Viata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti mare dreptate ,am facut corectia .O greseala mica cu semnificatie mare din cauza neatentiei. Multumesc pentru ca intradevar cititi!

    RăspundețiȘtergere