PERSOANE INTERESATE

marți, 22 iunie 2010

Vorbirea ne arata ceea ce suntem!


"Despre ce vorbeati unul cu altul pe drum?"

Cei mai multi oameni doresc sa le vorbeasca altora. Sunt putini oameni care au rabdarea de a asculta cu atentie si sa-l inteleaga pe celalalt.Ascultarea celuilalt inseamna respectul ce il ai fata de el.
Cuvintele au o putere incredibila, ele pot rani sau vindeca.Tacerea rareori face rau , insa vorbirea multa si flecareala sunt ca o urgie.
Nimic nu ne tradeaza mai usor ceea ce suntem ca vorbirea noastra. Gandurile le putem ascunde ,ele nu se vad, faptele sunt facute in functie de imboldul produs datorita situatiei in care ne aflam,dar cuvintele ne tradeaza usor. In spatele unei fapte putem sta ascunsi mai mult timp decat in spatele unui cuvant; cuvantul folosit ne arata interiorul nostru.Cuvintele pot rani ele sunt ca niste sageti , sulite sau sabii. Daca aceste instrumente sunt manuite gresit ele pot taia sau ucide
.
Rugaciune: Sunt constient de fiecare clipa pe care o traiesc si sunt constient pentru cuvintele pe care le rostesc , tie iti multumesc Doamne ca-mi umpli mintea cu fapte bune.

2 comentarii:

  1. "Cuvintele au o putere incredibila, ele pot rani sau vindeca.Tacerea rareori face rau , insa vorbirea multa si flecareala sunt ca o urgie." intradevar cuvintele au putere, cantaresc greu, schimba destine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca fiecare a avut pe cineva alaturi care i-a influemtat viata print-un singur cuvant.

    RăspundețiȘtergere