PERSOANE INTERESATE

sâmbătă, 5 iunie 2010

Credinta.

"Credinta vine in urma auzirii; iar auzirea vine din cuvantul lui Hristos

Multi spun ca Toma; " Pentru a crede, vreau sa vad, vreau sa pipai."Isus Hristos schimba ordinea. Pentru a vedea, pentru a apuca ceea ce ofera Dumnezeu , trebuie mai intai sa crezi :
" Daca vei crede , vei vedea slava lui Dumnezeu "
Cand Galileo Galilei a afirmat ca pamantul se roteste , cand Columb si-a dezvoltat ideile care au dus la descoperirea Americii , ambii s-au bazat pe deductii stiintifice .
Totusi , convingerile lor nu au fost primite cu absoluta siguranta , deoarece erau in contradictie cu ceea ce percepeau simturile si cu opinia unanima a contemporanilor lor .
Columb nu a vazut America , Galileo Galilei nu a vazut cum se roteste pamantul .
Convingerea lor a fost mai intai credinta , care parea sa contrazica mintea omeneasca si experienta .Multi dintre noi poate nu au vazut inca America si totusi ea exista !nu l-am cunoscut nici pe Napoleon sau pe Alexandru cel Mare , dar nu ne indoim de faptul ca ei au fost in viata .
Pe terenul credintei crestine este la fel . Credem marturie apostolilor si a oamenilor lui Dumnezeu care au fost martori la invierea Mantuitorului Iisus Hristos . Credem si marutira lui Hristos Insusi :
" Eu sunt Calea , Adevarul si Viata "
Primiti-l astazi in inima ! Atunci veti ajunge candva de la credinta la vedere .


Rugaciune :
" Da-mi Doamne credinta in tot ceea ce aud prin Cuvantul care aduce Adevarul "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu