PERSOANE INTERESATE

marți, 22 iunie 2010

Zgarcit sau lacom


"Apoi le-a spus "vedeti si pazitiva de orice fel de lacomie de bani; caci viata sa nu sta in belsugul avutiei lui".
Unul dintre pacate este lacomia ,acesta se poate manifesta prin afi econom.daca lacomia ajunge in inima atunci economia trece la zgarcenie, si mai tarziu poate fi descoperita.Zgarcenia si lacomia sunt doua pacatecare pot acapara inima si casa crestinului, inimile noastre sunt inselatoare.De aceea ar trebui sa ne gandim mult mai mult in tot ceea ce facem . Uneori incercam sa lucram ore suplimentare pentru bani ceea ce ne arata lacomia. Nu trebuie sa te epuizezi pentru a avea castig sau pentru a dobandi ceea ce are prietenul sau vecinul.
Multe persoane au devenit lacome de avutii si nu s-au gandit niciodata ca pot sa piarda chiar si sanatatea pentru aceasta, sau pur si simplu sa-si piarda agoniseala de o viata.
"Caci iubirea de bani este radacina tuturor relelor; si unii, care au umblat dupa ea, au ratacit de la credintasi s-au strapuns singuri cu o multime de chinuri".
daca ne gasim bogatia in credinta si avem indemanare in tot ceea ce facem lucrurile pamanresti vor avea un pret mic in ochii nostri .
Rugaciune : Fiecare clipa a vietii mele ,o traiesc in liniste si multumire ,gasesc si revars in tot ceea ce fac dragoste si iubire pentru ca Tu Doamne esti alaturi de mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu