PERSOANE INTERESATE

joi, 10 iunie 2010

Oglinda biblica


"Caci daca asculta cineva Cuvamtul si nu-l implineste cu fapta, seamana cu un om, care isi priveste fata fireasca intr-o oglinda;si dupa ce s-a privit , pleaca si uita indata cum era.'"
Asa s-a intamplat si in acele vremuri , cand s-a descoperit oglinda, cei care s-au privit pentru prima oara s-au speriat , reactionand fiecare dupa instinct ,spargandu-le. Dar s-a intamplat si mult mai tarziu cu anumite regine care dupa ce au trecut printr-o boala ,uitandu-se in oglinda si vazandu-si chipul brazdat de riduri ,au reactionat la fel.Asa stau lucrurile si cu sufletul, pacatosul nu poate suferi oglinda Evangheliei in care se arata uratenia sufletului. Privind in oglinda biblica vom vedea ca tot trupul este bolnav de la cap si pana in talpi iar inima sufera datorita faptului ca nu vrem sa vedem unde gresim .
Sa nu ramanem indiferenti in fata unei imagini atat de jalnice si nici sa nu spunem ca se potriveste aproapelui nostru. Imaginea din oglinda biblica este a noastra, a tuturor , nu ne ramane decat sa ne curatam cu apa care este Cuvantul lui Dumnezeu.Sa acceptam curatirea prin ascultarea de Cuvantul Sau.
Rugaciune : Multumesc doamne ca in fiecare zi imi dai putere sa vad tot ceea ce este bun atat in mine cat si in cei din jur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu