PERSOANE INTERESATE

sâmbătă, 26 iunie 2010

Stii ce este rugaciunea?


"Intr-o zi ,Isus se ruga intr-un loc anumit.Cand a ispravit rugaciunea , ucenicii Lui i-a zis:"Doamne, invata-ne si pe noi sa ne rugam" "!
Rugaciunea nu este numai o rostire de dorinte, nu este numai un strigat la necaz sau o cantare de lauda, ci este o stare de luare aminte, de asteptare si de ascultare atenta la cele de sus.A ne ruga inseamna a vorbi cu Dumnezeu si a ne recunoaste pacatele pentru care cerem iertare iar atunci cand consideram ca am fost iertati ai vom multumi pentru aceasta.
Cine se roaga mult , cunoaste mai bine voia lui Dumnezeu. Intreaga viata a Domnului Isus a fost o rugaciune si ucenicii erau impresionati pentru rugaciunile sale si pentru faptul ca se retragea intr-un loc linistit .Acolo unde era numai El si Dumnezeul Sau.
Rugaciunea in fiecare dimineata este datatoare de liniste , si gasim in ea modul de a fi condusi pe intrg parcursul zilei de catre Dumnezeu.
Rugaciune; Sculandu-ne din somn cadem catre Tine, Bunule, si cantaare ingereasca stigam Tie,Puternice ;Sfant Sfant Sfant esti Ddumnezeule.

2 comentarii:

  1. Fiecare celula a corpului de materie este un suflet care cauta sa se eleveze prin ceea ce primeste de la spiritul nostru.
    Ruga spiritului nostru este ruga, in cor, a fiecarei celule a Creatiei, corpului nostru divin.
    Asta este Biserica ce se roaga spre mintuire si singura rugaciune care ajunge la Tatal, cel preasfint si preaplin de iubire.
    DOAMNE ISUSE, FIUL LUI DUMNEZEU, MINTUIESTE SUFLETELE NOASTRE PACATOASE !

    RăspundețiȘtergere