PERSOANE INTERESATE

vineri, 18 iunie 2010

Nu mai amana!


"Caci Eu, Domnul, voi vorbi; ce voi spune se va implini si nu va mai fi amanat".

Un tanar chinuit de problemele sale si mustrat de constiinta sa a luat hotararea de a se intoarce la Dumnezeu . Dar a luat hotararea, ca va face aceasta peste jumatate de an. Dupa ce a trecut timpul a jurat ca se va intoarce la credinta peste o luna, iar dupa ce a trecut luna , si-a propus sa o ia in serios in ziua urmatoare. Intamplarea a facut sa moara in acea zi intr-un accident.Ultima lui suflarea a fost "Prea tarziu". !" Prea tarziu!". .Acelasi lucru se intampla si cu noi cand avem de rezolvat o problema , amanam. Amanam sa mergem la doctor, iar acolo aflam cu regret ca am ajuns prea tarziu. Aztazi suntem atat de constienti de aceste lucruri si totusi le amanam , dar avem posibilitatea de a ne impune rezolvarea acestor probleme, pentru ca Dumnezeu ne asteapta in fiecare clipa ca sa fim acolo unde trebuie la momentul potrivit. Sa nu amanam , este poate ultima noastra sansa!
Rugaciune: Sunt constienta in fiecare clipa de dragostea ta care ma fereste ,ma inspira si ma protejeaza si te rog Doamne continua sa ma indemni sa iau deciziile cele mai intelepte.

2 comentarii:

  1. Of amânarea asta... regret ca nu m-am împacat cu tatal meu.. mereu ne-am împiedicat în orgoliu.. eu într-al meu, el într-al lui... si acum câteva zile am primit un telefon, ca... a murit. Pe neasteptate. Asa ca eu am ramas cu orgoliul meu nestirbit, care nu-mi da nici o satisfactie :( si cu un regret pe care nu-l pot spune în cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ,ca in toate aceste pilde va regasiti si mai cred ca toti cei care scriem pe bloguri avem o dorinta , aceea de a fi mai buni sau cel putin de a ne intelege unii pe altii.Timpul le rezolva pe toate . Am sa postez in curand o rugaciune care va va invata cum sa va eliberati de aceste ganduri.

    RăspundețiȘtergere