PERSOANE INTERESATE

joi, 3 iunie 2010

Mangaierea Inimii.


"Si Insusi Domnul nostru Isus Hristos si Dumnezeu, Tatal nostru, care ne-a iubit si ne-a dat prin harul Sau , o mangaiere vesnica si o buna nadejde , sa va mangaie inimile si sa va intareasca in orce lucru si cuvant bun!"(Tesaloniceni 2.16-17)

Mangaierea este unita cu dragosrea.Fiind dragoste, Dumnezeu ne poate mangaia. Mangaierea vine intotdeauna dintr-o inima iubitoare exact ca iubirea unei mame catre copii ei, altfel mangaierea este rece si superficiala. Vedem aceasta legatura dintre mangaiere si dragoste in mod deosebit la Domnul isus Hristos . In Ioan 11 , cand isus Hristos a venit la Betania unde murise Lazar, citim mai intai ca El le iubea pe surorile in doliu. Apoi in decursul evenimentelor cunoastem mangaierea Lui. Cat de mult sunt miscate inimile noastre ,vazandu-l pe Isus Omul adevarat , plangand. Fiecare dintre noi a vazut un film cu Isus in care se petrece aceasta scena. In biblie exista o propozitie care spune asa " Isus plangea" si pentru multi dintre noi a fost o imbarbatare , pentru ca orice durere o putem invinge , orice obstacol din viata in putem tine piept. Maria a fost mangaiata la picioarele Mantuitorului. Ea a mers cu necazul ei la Isus , si noi putem face acest lucru.Putem veni in credinta la dumnezeu cu toate grijile si problemele pe care le avem fie mici fie mari si El ne va mangaia. "Nu va ingrijorati de nimic; ci in orce lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta luiDumnezeu..(filipeni4.6) Ceea ce nu stim sau pur si simplu nu ne intereseaza este faptul ca la orice ora din zi si din noapte putem sa vorbim cu Dumnezeu caruia sa-i spunem despre povara pe care o avem . Sa ne deschidem sufletul si inima sa rupem lanturile care inchid in noi problemele de zi cu zi si sa dam drumul Cuvantului care este Adevarul si credinta. Roagate : Da-mi Doamne incredere in tine si invata-ma sa-mi deschid inima precum florile in fata ploii.Iti incredintez tie toate problemele mele si intareste-ma sa trec peste greutati.

4 comentarii:

  1. Ma bucur ca usor, usor ne gasim unii pe altii si impreuna vom reusi sa mergem mai departe.
    LUMINA SI IUBIRE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca schimbarea este aproape. Cu totii vom fi mai buni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Avind incredere in puterea sufletului nostru,in bunatatea izvorita din el,in dragostea catre puterea Divina,dorintele si sperantele noastre intr-o viata m-ai buna sigur se vor concretiza!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este ssi niciodata nu este prea tarziu , oricum vor fi bucurie.

    RăspundețiȘtergere