PERSOANE INTERESATE

miercuri, 11 mai 2011

Cuvinte intelepte pentru fiecare zi

Doar cel care crede in Victorie poate invinge.


 Lumea incoroneaza succesul; Dumnezeu incoroneaza credinciosia.


Cand adversarii sunt gata sa se loveasca, Dumnezeu este gata sa intareasca.


 Infrangerile ai intaresc pe cei puternici.

Fiecare zi este un nou inceput  si pentru ca ziua sa fie frumoasa, esti singurul care poate face acest lucru. Prima conversatie pe care o faci iti va influenta intreaga zi, asa ca esti singurul care poate controla actiunea.Actiunea se controleaza prin gesturi si prin cuvinte. Primul semn bun al zilei poate fi un zambet, poate fi un gand bun , poate fi mangaierea unei persoane care este ignorata de cei din jur.Ofera celor din jur atentia de care ai tu nevoie si vei primi  acelasi lucru.  Asculta-i pe cei care cred ca au de spus ceva si nu sunt ascultati , este mai mult decat o intelepciune de a avea rabdare.Si toti iti vor deveni apropiati.  Fii o floare care se deschide la vant , la soare , la apa, la fiecare vibratie indiferent de unde apare. Fiecare zi va fi o placere si fiecare spatiu va fi o energie pozitiva pentru ca pe unde vei trece tu vei schimba totul.


 Tu esti o lumina violet argintie si tu esti lumina pe care Dumnezeu o doreste.

3 comentarii:

  1. Uite un exercitiu care merita a fi pus in practa...Foarte frumos! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. “Dragostea desăvârşită izgoneşte frica” (1 Ioan 4:18)

    Astăzi cere-I lui Dumnezeu să-ţi dea o înţelegere proaspătă asupra dragostei pe care ţi-o poartă, căci ceea ce iubeşte, El preţuieşte, protejează şi apără.

    Odată ce ai siguranţa dragostei lui Dumnezeu, poţi începe să-ţi vezi slăbiciunile, să cauţi ajutorul Său, să devii mai puternic şi să foloseşti darurile pe care ţi le-a dat El. Când ştii că Dumnezeu te iubeşte pentru ceea ce eşti, nu pentru culoarea pielii sau pentru realizările tale, ai o deplină stimă de sine care izvorăşte din preţuirea pe care ţi-o poartă Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da este un exercitiu care schimba intradevar ceva la om.

    RăspundețiȘtergere