PERSOANE INTERESATE

sâmbătă, 28 mai 2011

Ce te deranjeaza?

Ce te deranjeaza la altii se spune ca sunt propriile tale defecte. I-a o pauza  si incearca si cauti in ungherele mintii  toate rautatile pe care le ascunde acest loc plin de mistere. si in acelasi timp este necesar sa fii constient si recunoaste ca totusi ai cateva defecte , nu ,numai tu ci noi toti avem defecte dar incercam sa le ascundem , sa le acoperim , sa fim altii decat noi insine. Intotdeauna exista un loc si un timp pentru fiecare  si tot asa exista si un moment al adevarului , al realitatii pe care trebuie sa o recunoastem fiecare. Zi de zi vedem in jurul nostru oameni care se cearta din nimic sunt deranjati de comportamentul altora , de faptul ca un cineva vorbeste altfel decat am vrea noi si lista poate continua.  Cine provoaca sau este provocat ? nimeni  si totusi cel de langa noi este imaginea noastra pe care noi o vedem si o acuzam. De ce nu putem sa trecem cu vederea  toate aceste lucruri ? Pentru ca suntem tentati sa fim cu urechile si ochii atintiti spre tot , preluand o incarcatura de  stari  care nu ne  sunt de folos.  Absenta  mintii noastre din tot ceea ce nu este benefic ne poate  aduce mult mai multa liniste si inspiratie pentru planurile noastre de fiecare zi.


Ce este de facut ? Urmareste in fiecare clipa de ragaz indiferent unde te afli  tot ceea ce te inconjoara  si in fiecare zi vei descoperi o schimbare iar privind o persoana care iti face o impresie buna incearca sa-l imiti .
Gesturile noastre pot spune mai mult decat o mie de cuvinte.
  Iar ceea ce te-a deranjat ieri , astazi sau maine nu va mai prezenta importanta.
Fiecare om poate sa aleaga daca vrea sa fie deranjat sau daca vrea sa indrepte ceva la el.  Ai Sansa  sa  , poti face un Strop de Lumina  in toat ceea ce faci .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu