PERSOANE INTERESATE

miercuri, 5 ianuarie 2011

Autosugestia de la miezul noptii


Multi dintre noi ne autosugestionam, dar putini urmarim efectele sau pur si simplu nu ne dam seama de ceea ce se poate obtine prin vointa si credinta. Efectele sunt minuni  si totdeauna credem ca s-a intamplat totul din cauza ca meritam , sau poate ca suntem prea destepti.  In viata putem intalni persoane care au reusit  prin simplu fapt ca au fost optimisti si fara sa stie  sau autosugestionat visand sau imaginandu-se intr-o anumita postura. De aceea dorintele de la miezul noptii la trecerea dintre ani pot deveni realitate pentru ca in acele clipe noi toti ne dorim ceva anume din tot sufletul  si uitam sa mai fim rai si uraciosi  cu cei din jurul nostru.  Bucuria , fericirea invadeaza minunatul nostru univers si de jur imprejur radiem lumina iubirii cu care am fost nascuti . Alungam  starea  de tacere si tristete cu bucuria trecerii in noul an si  toate energiile intunecare si negative le dam stralucire prin faptul ca ignoram toate nemultumirile si neajunsurile ;  dar in mintea noastra  autosugestia instaleaza imagini pline de dorinte si sperante.
  De aceea strabunii ne-au lasat obiceiuri de neuitat care de fapt sunt un fel de ritualuri  pentru schimbarea noastra spirituala care ne  aduc renasterea.. De exemplu luminarea aprinsa ne v-a darui lumina necesara si totodata aducem prin ea amintirea celor care au trecut in nefiinta.   Vascul specifica viata  ; prin culoarea verde pe care o pastreaza  pe timpul iernii si prin proprietatile  terapeutice pe care le detine. Vascul nu trebuie sa lipseasca din casele gospodarilor pentru ca este simbolul vesniciei , al dragostei si implinirii noastre ca oameni.  Daca a-ti alungat tristetea si a-ti semanat iubire precum stelutele care lumineaza in noaptea dintre ani ve-ti face schimbari semnificative in viata  ssi ve-ti hotara singuri sa priviti viata ca pe o experienta utila, sau ca pe o lectie  pe care o invatati in fiecare zi.  Autosugestia dintre ani ne poate arata ca ingerii veghetori au fost cu noi si s-au bucurat impreuna cu noi , curatandu-ne gandurile de energiile negative . Ramane-ti asa precum a-ti fost in noaptea dintre ani si fericirea va v-a arata calea spre lumina.

3 comentarii:

  1. Dupa parerea mea vascul este o planta parazita care traieste pa "spinarea " altora. Poate de aceea este bine s-o avem in casa la trecerea dintre ani, ca sa avem un an mai usor, fara grautati.
    Cine stie.
    Oricum, tot ce-i verde este minunat mai ales intr-un anotimp pustiu.

    Iti doresc un an minunat si plin de Lumina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este posibil si asta , sa avem un an mai bun . sa dea dumnezeu! La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, aici intervine legea atracției. Cu cât îți dorești un lucru mai mult, cu cât ești mai optimist și mai încrezător că vei reuși să faci sau să obții ceea ce îți dorești, cu atât mai mult cresc șansele să reușești. Trebuie să facem lucrurile care ne plac, care ne încântă și energiile negative se risipesc.
    Mi-a plăcut ce ai scris și optimismul, culoarea, în care a fost creat postul, însă... nu-mi plac greșelile gramaticale descoperite. Încearcă să le corectezi! :)

    RăspundețiȘtergere