PERSOANE INTERESATE

duminică, 16 ianuarie 2011

Astazi in fiecare zi

Astazi daca auziti glasul Lui nu va impietriti inimile"

Cu totii ne dorim bucurii daruri impliniri dar trebuie sa stim ca fiecare zi din viata noastra este un cadou din partea  lui Dumnezeu pe care trebuie sa-l folosim intr-un mod cat mai frumos.  

Astazi fiecare dintre noi avem ocazia sa ne punem ordine in viata , sa hotaram ce este bine pentru noi, sa ne corectam greselile atat fata de noi cat si fata de ceilalti.

   Astazi putem sa privim cerul si sa descoperim noi forme care ne uimesc de placere.

Astzi , Dumnezeu ne vorbeste prin Biblie , trebuie doar sa avem placerea de a o deschide spre citire. Asa vom descoperi  toate lucrurile si lucrarile care ne sun puse la dispozzitie de catre Divinitate.

Astazi, este o zi frumoasa indiferent de starea meteo , este ziua in care ne putem ruga pentru noi si pentru altii ; este ziua cand putem sa-i   multumim lui Dumnezeu pentru tot ceea ce-am obtinut in viata.

 Astazi putem descopei in noi puterea de  a fi creatori il putem descoperi pe Isus Hristos in interiorul nostru daca vom darui  putin din dragostea Sa ssi din bunatatea Sa.

Astazi este o zi in care putem sa spunem cuvinte incurajatoare si mangaietoare altora, putem vizita pe cineva , putem saluta pe cineva sau putem ajuta pe cineva.

Astazi oricine poate gasi izvorul viu al bunatatii al iubirii si al  intelepciunii.

Astazi putem sa simti prezentul si putem construi viitorul, este ziua cand trebuie sa devenim constienti de ceea ce suntem.

Astazi;  poate fi in fiecare zi un nou inceput pentru fiecare si niciodata nu va fi prea tarziu .

5 comentarii:

  1. Frumoasa este orice zi
    Indiferent de stare vremii
    Daca vom sti sa o traim
    Doar din adancul inimii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana-Maria tare frumos ai accentuat ziua de AZI.Faca Bunul Dumnezeu ca azi sa traim pentru El!
    Sa ai iubire in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc , este importanta fiecare clipa a zilei de azi care este mereu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos blogul si tot continutul, in special rugaciunea acea scurta. Macar atat daca am spune in fiecare seara inainte de culcare!

    RăspundețiȘtergere