PERSOANE INTERESATE

marți, 28 septembrie 2010

Totul va fi descoperit

"Nici o faptura nu este ascunsa de El (Dumnezeu); ci totul este gol si descoperit inaintea ochilor Aceluia, cu care avem a face"


Orce om care vrea sa-si ascunda pacatul actioneaza in secret , ca sa nu-l vada nimeni , si cu grija ca nimeni sa nu banuiasca nimic pentru a fi descoperit . Iar daca va primi intrebari ce?, cum?, de ce? el va raspunde "Nicidecum" si va va convinge ca totul este adevar, prin micile cuvinte care acopera pacatul.Desi se stie ca minciuna este unul dintre pacate.
Fiecare din noi atrait sau traieste cu un asemenea pacat , analizand activitatea noastra vom descoper ca nimeni nu este "Adevar" si fiecare dintre noi va pretinde ca traieste Adevarul..Sa punem mana pe inima ; si sa ne intrebam '"Este totrul in regula cu noi?" Sau exista anumite secrete, constrangeri, pe care nu vrem sa le recunoastem?
Putem sa privim la televizor spre exemplu si sa vedem ca la un salon de masaj in afara de aceasta se practica si unele servicii necrestinesti; si sa presupunem ca acestia au fost gasiti vinovati, ce credeti va recunoste cineva ca a fost printre aceia care s-au simtit bine in aceste saloane. Ancheta va arata ca cei care au folosit aceste servicii sunt si persoane "sus Puse"dar ei se ascundeau in realitate intr-o viata decenta ca oameni cu un moral sanatos. In spatele acestora este ceva sau totul putred.
Multi dintre noi se numesc crestini si duc o viata destul de onorabila, dar oare nu exista in viata lor si o latura ascunsa, secreta?
Dumnezeu cunoaste in profunzime toate gandurile ascunse ale oamenilor. Desi se pare ca Dumnezeu ai lasa pe oameni sa faca ce doresc , unii se trezesc la realitate mai devreme sau mai tarziu realizand de ce sunt pe acesta lume, iar altii traiesc in voia lor neantelegand esenta vietii pe pamant.V-a veni o zi cand ai va trage la raspundere , atinci totul va fi descoperit.
Cuvinte Intelepte
Exista oameni bolnavi care nu stiu ca sunt bolnavi, pentru ca nu iau de ajuns aminte asupra lor insisi, asupra micilor simptome ale bolii.
Sa fim atenti cum judecam lucrurile; este mult mai usor sa descoperim o greseala la altul decat sa vedem sau sa recunoastem barna din ochiul nostru, sau sa credem ca poate fi asa ceva la noi.
Sa nu purtam crucea9 simbol al suferintei) inaintea noastra ca un trofeu, pozand in eroi, dar nici sa nu o taram ca niste descurajati.
Usor este sa condamni pe cineva, dar greu este sa te condamni singur.
Munceste!! Esti dator a-ti castiga existenta vietii prin munca. Trandavii sunt parazitii si hotii societatii.
Recunostinta nu trebuie sa fie un incident, ci o atitudine continua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu