PERSOANE INTERESATE

marți, 7 septembrie 2010

"Deo gratias"


" Caci harul lui Dumnezeu, care aduce mantuire pentru toti oamenii a fost aratat."

Povesti de viata sunt multe si frumoase; care au in afara de adevaruri contin si invataturi prin care gasim forta divina care in orce timp a fost si este prezent in noi. La fel si povestea urmatoare este destul de veche si vom descoperi miezul de divinitate care ne apara uneori de cele rele.
Se spune ca un soldat in timpul razboiului a fost salvat in chip minunat de Dumnezeu, atat trupeste cat si sufleteste, cand intr-o lupta un glont l-a nimerit in piept chiar in locul unde purta banii.
Glontul a izbit intr-o moneda de argint care purtaa inscriptia:" Deo gratias" .Soldatul care primise glontul a simtit durerea si amorteala i-a cuprins trupul, iar teama l-a invaluit in totalitate si rugaciunea de pe buze s-a revarsat peste tot trupul. La un moment dat isi da seama ca se poate misca si ca este teafaar ,pipaind pieptul a gasit moneda de argint si a strigat cu voce tare
"Da , asa este viata mea a fost salvata numai indurarii lui Dumnezeu, numai harul lui m-a izbavit. De azi inainte m-am hotarat il voi sluji pe Dumnezeu cu credinta."
Aceste mici istorisiri ne paote arata noua tuturor ca suntem in viata datorita harului lui Dumnezeu care s-a aratat fata de noi. asa cum soldatul a fost salvat de acea moneda la fel si noi ceilalti suntem salvati de o alta moneda sau un alt obiect poaate fara insemnatate in viata noastra.
Necredinta nu trebuie sa ne subjuge , ci este momentul sa gasim portita de speranta si credinta catre mimunatul Cer Divin care ne daruieste viata si ne ocroteste zi de zi . Deasupra nostra atuturor vegheaza EL , Dumnezeul nostru al tuturor. El vrea sa ne daruiasca harul Sau si sa ne salveze de la necredinta."Nu uita ca moneda harului te-a ocrotit pana acum"

Rugaciune: Ma inchin si ma rog Tie Doaamne , fara teama si rusine , pentru ca tu esti in fiecare clipa a vietii mele prezent in tot ceea ce fac si imi aduci satisfactie chiar si la ficare gand curat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu