PERSOANE INTERESATE

miercuri, 18 august 2010

Invata sa fii fericit

"Gustati si vedeti ce bun este Domnul! Ferice de omul care se increde in El."

Orce inima suspina dupa fericire. Omul a fost creat pentru a fi fericit, pentru a avea fericire dar faptul ca el o cauta mereu arata ca de fapt nu o are. Dumnezeu in dragostea sa , ne face parte de fericiri reale aici pe pamant, numai ca acestea sunt trecatoare.
Pentru a gasi adevarata fericire a inimilor noastre, trebuie sa o cautam la Izvorul Fericirii. Si pentru aceasta este nevoie de cateva reguli de viata pe care sa le luam in calcul si sa le respectam.
Sa ne mangaiem cu gandul ca Dumnezeu ne doreste fericirea si ca El a facut tot ceea ce este necesar pentru a ne-o darui.
Nu poate fi fericire adevarata daca noi nu contribuim la aflarea si stapanirea acesteia, prin calitatile noastre divine si prin apropierea noastra de Dumnezeu.
Jertfa lui Isus Hristos este valoarea fericirii data noua prin iertarea pacatelor cu sangele sau facand pace pentru ca noi sa acceptam dragostea in credinta.
Numai atunci vom cunoaste adevarata fericire care izvoraste din bucuria de a cinsti pe Dumnezeu Tatal si pe Mantuitorul nostru Isus Hristos. Revarsa asupra ta si a celor din jur ganduri si sentimente bune pentru ca in tine sta forta si putereaa de dobandi credinta si apoi fericire.

Rugaciune: Doamne intotdea-una ai gasit portita de scapare problemelor care ma apasa, si mi-ai daruit incredere in tot ceea ce fac . Deschide-mi ochii mintii sa inteleg unde gresesc si arata-mi calea pe care sa merg. Caci Tu esti Slava , Puterea si Adevarul.

4 comentarii:

  1. Până şi faptul că trăim este o fericire, din punctul meu de vedere. Cu bune, cu rele, cu speranţe, cu dezamăgirile inevitabile...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este , dar vedeti dumneavoastra ca uitam esentialul si gonim pentru a ajunge in varful piramidei facandu-i pe altii sa sufere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fericirea nu-i ceea ce-ti doresti , ci ceea ce ai.
    Trebuie sa ne bucuram de tot ce primim in viata, ptr. tot ce ni se intampla este spre a evolua. Nu ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Fericirea o putem avea atunci cand ne vom indeparta de , invidie, lacomie, mandrie, iubirea de bogatii, lene, mania si desfranarea. Atunci vom atinge calitatea de om , inger al lui Dumnezeu si ocrotitor al iubirii.

    RăspundețiȘtergere