PERSOANE INTERESATE

marți, 5 iulie 2011

Iarba sau fan?

NU SPUNE NIMIC BUN DESPRE  TINE ,CACI NU TE  VA CREDE NIMENI. 
NU SPUNE NIMIC RAU DESPRE TINE CACI TE  VOR CREDE  TOTI. 


Cand suntem fericiti credem ca toata lumea este la fel , vedem realitatea asa cum este , culorile au stralucirea copilariei iar in sufletul nostru se aprinde  un Strop de Lumina.  Ii iubim pe cei din jur , ai apreciem si    nu le gasim cusur, de intriga nici vorba. Un singur lucru uitam ; ca in viata noastra este prezent Dumnezeu. Dar cand greutatile ne ajung si suntem in situatii dificile   nimic nu mai este asa cum stiam . Nemultumirile pun stapanire pe om si cuvintele sunt aruncate la intamplare de aici incepe hatisul care se tese prin clevetire.Este o moda in aceste vremuri sa dam drumul la zvonurri .Fiecare nemultumire a omului este gasita chiar in cea mai mica barfa pe care o transmite mai departe.  
 De ce se practica barfa sau clevetitul ? din nemultumiri, din cauza esecurilor , din cauza neancrederii noastre in propriile forte. 
 Cum putem reveni la  normal ? Prin  a incepe sa recunostem greseala pe care o facem si nu prin a invinovati pe altii. Singuri construim ziduri intre noi si Dumnezeu si nu-i dam voie sa fim luminati. Zidul poate fi dat la o parte doar de credinta noastra . 



Fiecare zi pot sa o fac frumoasa numai daca voi fi atenta la cuvinte , la gesturi si la fapte;
  Ceea ce astazi sunt   am creat ieri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu