PERSOANE INTERESATE

sâmbătă, 11 iunie 2011

Dezbinarea familiei

Primavara incep lucrarile campului iar printre plantele necesare omului mai cresc si asa zisele balarii care sunt indepartate. Dar pana la urma si buruiana este tot o floare, exact ca in imagine ; si  toate au frumuseti aparte .Intre oameni lucrurile stau mult mai rau pentru ca traim vremuri grele iar dezbinarea  este la tot pasul , in familie , in scoli, intre parinti si copii, intre vecini sau colego si lista poate continua. Cine sufera  cel mai tare esste familia pentru ca ea esste veriga de baza a natiunii , din familie copii pleaca cu amprente care ai urmaresc toata viata. Dezbinarea nu face alt ceva decat la separarea sotilor fara sa incerce o trecere peste puntea uitarii, intoarcerea la iertare si la iubire. Ceea ce lipseste familiei este iubirea , dragostea care leaga pe cei doi soti precum un aluat; esste nevoie de ceva nou , de un inceput prin credinta ssi prin incetarea de a mai face rau unii altora. Sotii sunt ca intr-o echipa de fotbal , dar locurile lor sunt numai si numai de atacanti. se ataca unii pe altii isi fac sange rau continuu din orgoliu.   Asa cum spunea cineva Divortiul este o boala canceroasa, mai intai te macina , te fierbe si apoi iti da libertatea sau un nou inceput. Ce poate fi mai mult decat dezbinarea natiunii, indepartarea de realitate. Da casatoria este intradevar frumoasa  dar dureaza prea mult; a spus-o cineva care a reflectat maai mult la acest fenomen, dar eu vreau sa adaug ca  relatia in familie trebuie intretinuta, si florile se maai uda din cand in cand ca sa aiba viata. ; iar casatoria poate fi stropita cu parfum cu iubire cu lacrimi sau cu tacere.  
 Temelia societatii sunt legile dar ele trebuie respectate cand temelia se surpa  totul se prabuseste. Asistam cu totii la prabusirea a tot ceea ce inseamna traditie, uitam cu buna stiinta de legile Universului si cautam cu disperare tot ceea ce ne prezinta emisiunile de can-can. Singura solutie pentru intoarcerea la valorile morale ale vietii este credinta ; fara credinta nimic nu are stabilitate . 
 Ce este de facut ?  buna intrebare ...sa citim Biblia este singura carte de pe pamant caare pune mai presus de toate familia prin care societatea bolnava poate deveni  temelia natiunii noastre.

Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

    De asemenea daca mai detineti si alte bloguri si doriti putem sa facem schimb de link si cu acelea.

    Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere