PERSOANE INTERESATE

joi, 4 noiembrie 2010

Pentru ca te iubesc.

Uneori primim daruri sau vorbe frumoase care ne dau satisfctie si placere de viata si nu ne intrebam de ce le primim , crezand ca ni se cuvin .Cei care sunt in jurul nostru care ne cunosc mai mult sau mai putin fac aceste gesturi din recunostinta , din placere , de dragul de  sa  spune adevarul si pentru ca ne iubesc. Poate uneori gresim fata de anumite persoane dar  acestea se faac caa nu iau in seama felul nostru ssi ne privesc ssi se comporta cu noi foarte frumos din cauza ca stiu sa daruiasca iubirea.  sau asa cum spun unii "nu pot sa fac rau nimanui pentru ca eu simt dosr iubire". Cat de puternic poate fi acest sentiment de iubire incat sa fii bun cu toata lumea ? acest sentiment este plantat de catre cei caare ne-au crescut si educat, numai ca in ultimii ani acest sentiment care este iubirea a fosst inlocuit cu dispret, ura , dusmanie si furie . Furie care revarsa asupra nostra boli si nemultumiri care sapa adanc in sufletele noastre de ingeri. Cand vom intelege cu totii ca iubirea poate vindeca, poate indeparta raul si mai intai de toate pacatul . Pacatul pe care il facem cu gandul ssi apoi acesta prinde radacini se multiplica si lucreaza inauntrul nostru precum un vierme sau un virus , roade tot ceea ce este bun ssi frumos in noi transformandu-ne in fiare .
Oricare din noi poate gresi doar exista si reverso adica putem constientiza si indrepta aceasta  greseala. Putem face chiar un experiment folosind  cuvantul  IUBIRE     in orce situatie sau in orce timp al zilei si indiferent unde ne aflam si vom observa ca putem crea energii pozitive  si putem influienta si pe cei din jur cu comportamentul nostru. A iubi neconditionat  inseamna implinire si a constientiza rolul nostru pe acest pamant,  numai ca in ultima perioada  a disparut acesst sentiment si s-a instalat teama , frica, lacomia  folosind timpul numai in scopuri materiale uitam de simplul nostru suflet care doreste altceva, doreste liniste , iubire si nu intreceri  pe teme  ce slujesc pacatul. Copiilor  trebuie sa le spunem zilnic aceste frumoase cuvinte pentru ca simt nevoia de a fi in centrul atentiei  altfel vor cauta iubirea in alte persone si grupuri care nu le  sunt necesare.. Trebuie inceract sa cultivam acest sentiment de iubire,  care si-a  pierdut valoarea fiind  taiat de la radacina si inlocuit cu cele mai scurte cuvinte  devenind necomunicativi. Chiar si noi ne multumim doar a face cu mana si nu a mai pronunta cu inima deschisaun "buna diminetaa " Fiecare din noi greseste asteptand de la celaalalt o mica intrebare pentru a comunica. Comunicarea face ca sa fim mai aproape unii de altii pentru ane completaacolo unde nu stim sau gandim fresit.

O mica lectura.

De ziua ei o tanara a primit de la viitorul sot, care era plecat in razboi un pachet ,mare si rotund. Foarte bucuroasa l-a deschis si inauntru a gasit  o bila neagra , asemanatore unei ghiulele de tun. dezamagita s-a suparat si a aruncat bila intr-un colt al camerei.
 _Ce credeti ca s-a intamplat , ?...Bila cea neagra s-a spart si din ea s-a rostogolit o alta bila argintie.   Foarte curioasa tanara a ridicat bila si in timp ce tot o invartea pe toate partile si aapsa pe ea , bila s-a deschis si a aparut  o cutiuta aurie.
_ Ce credeti ca era in cutiuta? Un inel mic cu diamante; sub el se afla un biletel pe care scria "Pentru ca te iubesc".
Multor oameni li s-a intamplat sau l-i se poate intampla acelasi lucru la fel ca  acestei tinere. Multi spun ca nu le place Sfanta Scriptura pentru ca multe lucrurio care sunt scrise in ea par greu de inteles sau nefolositoare, dar cei care o citesc vor descoperi fara indoiala mesajul divin  aal Sfintei Scripturi ;Pentru ca va iubesc"

Rugaciune : Tu esti primul care m-ai iubit si cel care m-ai tinut in brate , cu tine descopar ca pot sa-mi fac viata frumoasa si sa spun ca intradevar Te iubesc. De aceea  iti multummesc,  te cant , te laud  si te caut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu