PERSOANE INTERESATE

luni, 8 noiembrie 2010

Arhanghelii, conducatorii ingerilor

Arhanghelii  fac parte  din  oastea suprema  a lui Dumnezeu si au ca sarcina  supravegherea si  indrumarea celorlalti ingeri  pentru a proteja  si inspira omenirea.
   Arhanghelul Mihail este un luptator de lumina al dreptatii,  de aceea intr-o mana tine balanta si in cealalta o sabie metalizata cu care se poate lupta cu fortele malefice, taindu -le de la radacina. Numele arhanghelului Mihail  este "Asemenea lui Dumnezeu "  care ne invata si ne protejeaza de fortele  negative din exterior. El este protector al armatelor , al politistilor  si al copiilor, pe care ai vegheaza la tot pasul.
Este arhanghelul care ne da lumina si ajutor atunci cand suntem in necaz  de aceea este  denumit  si luptator al binelui  dand protectie tuturor celor care ai cer ajutorul. El ne poate arata calea de lumina  pe care vrem sa mergem si intotdeauna ne poate darui ganduri curate si inspiratie atunci cand ne temem de singuratate.

 Arhanghelul Gabriel  este un mesager divin care ne aduce vestile , bucuria  si adevarul.El  ete reprezentat de lucruri marunte dar importante in viata nostra cum ar fi o floare care este  un crin si simbolizeaza puritatea si curatenia sufletului , printr-o calimara cu cerneala si o pana de scris ceea ce inseamna   ca  aduce vesti de la orce distanta .  Numele sau se traduce in "Dumnezeu este puterea mea"  de aceea este aducator de informatii pentru a putea  sa  ne dezvolta intuitia si putrea  interioara , renascand  trairi noi si curate. El ne ajuta in orce clipa a vietii noastre si prin intuitie ne arata calea de iesire din situatii dificile , aratandu-ne frumusetile si trairile interioare pline de rabdare si adevar..Suntem   insotiti la orce pas de lumina sa calauzitoare  si factoare de minuni si  ne pune la dispozitie  calitati pe care le avem  si care numai el poate sa le activeze atunci cand suntem constienti  de prezenta spiritului sau.

  Ceea ce putem invata de la
Arhanghelii Mihail si Gavril este ca  datorita puterilor lor  recunoscute  si noi devenim mai puternici primind lumina lor.
Orcine se poate ruga pentru protectia sa, a familiei si  a caminului spunand:
Arhanghel Mihail - afirm ca doresc un Stalp de lumina .
(si va puteti imagina un stalp sau cilindru de lumina care va protejeaza.).Imaginatia are un rol foarte important.
  Puteti plasa acest stalp de lumina acolo unde doriti.

2 comentarii:

  1. F frumos, mi-a placut f mult acest text!
    Sa fim mereu impreuna cu ingerii nostri din ceruri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca a-ti citit si in timp ve-ti putea experimenta legatura cu ingerul pazitor, care raspunde la chemarile noastre!

    RăspundețiȘtergere