PERSOANE INTERESATE

vineri, 7 iunie 2013

Drumul pierdut.

Rataciti  suntem cu totii in aceste vremuri in care suntem condusi spre IAD de diverse programe psiho-vizuale sau psiho-auditive. Si totusi multi isi dau seama ca undeva sa pirdut ceva ; nu stiu de unde sa inceapa , unde sa caute,  pentru ca teama  de ridicol si frica de a nu da gres  este implementata in fiecare celula .Rataciti de ani de zile in bezna pe care au creat-o unii pentru cei multi, nu se poate distinge albul de negru si invers; Totul a devenit cenusiu si in acelasi timp cronometrat. Toata lumea traieste sub presiunea timpului pentru a nu mai da importanta  pamantului, autenticului, a legilor Universale dupa care si-au trait viata toate popoarele lumii.Ceea ce am avut drept mostenire de la neamul nostru stramos a fost distrus  si etichetat ca "Obiceiuri  si Traditii fara Valoare".  

 Pentru ce nu vrem sa recunostem ceea ce suntem?
   Pentru ca intadevar suntem o natie valoroasa, cu o vechime  si o istorie frumoasa, cu un trecut pe care trebuie sa -l recunostem asa cum este el. 

Cine isi doreste acest lucru ? 
 De a uita cine suntem , de a nu  ne recunoste oamenii de cultura , inventatorii  si toti cei care ne-au luminat cu intelepciunea lor. Exista oare un scop ascuns ?
Copiii nostri se nasc inteligenti , o generatie cu un suflu nou pentru dezvoltarea natiunii nostre, insa sunt fortati sa plece  pentru a face parte dintr-o alta natiune. 
 Si-au pierdut ei oare calea  adevarului ?Sigur ca undeva societatea acuala  a implementat programe din afara care nu au dus la nimic bun  d, ci doar la un dezechilibru de indentitate.  Nimeni nu-si mai doreste sa mearga la tara la bunici , la rude , deci toti sau nascut la oras, in buricul targului. Sa ne mandrim ca avem pamanturi bogate din care am putea hrani o lume inteaga.  
Cine ne-a invatat doar sa consumam , si sa avem din abundenta lucruri de care nu avem nevoie ? 
Bogatia este povara daca nu vine din munca proprie. Totul trebuie luat de la capat, precum alfabetul.  Mai nou avem acum tot felul de profeti, invatacei  care tin cursuri de dezvoltare personala, , de descoperire a sinelui . 
 De ce ne trebuie cursuri pentru a reveni cu piciorele pe pamant si cu capul pe umeri.? Ca doar suntem o tara cu o populatie care detine diplome a cate doua facultati . Cine ne-a invatat asa ceva sa aratam diploma iar in schimb sa nu recunoastem Drumul Pierdut.  
Intrdevar Drumul este cel al Credintei , Cel al increderii, al bunatatii, al dragostei de tot si de toate.
 DRUMUL ESTE INAUNTRUL NOSTRU TREBUIE SA_L RECUNOASTEM SI SA_L ARATAM SI ALTORA GRATIS. 
STIINTA MOSTENITA NU SE VINDE ,SE DA CA INFORMATIE GRATUIT.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu