PERSOANE INTERESATE

luni, 10 octombrie 2011

Viata ca un copac

:
Oricare din noi poate fi la fel ca acest copac. Putem fi garbovi din cauza pacatelor , putem fi garbovi din cauza nepasarii si a necunoasterii.   In Biblie intalnim smochinul care fiind neroditor a fost blestemat sa se usuce. Dar pana atunci a fost ingrijit pentru a fi la fel ca si ceilalti copaci de pe marginea drumului. Acest copac a primit sansa de a trai intr-un loc minunat , pentru a face umbra iar darul lui este viata. Si noi suntem asemenea copacilor , in schimb ne umplem de poveri pe care le ducem in suflet si in spate ;normal ar trebui sa credem , sa cautam si sa ne smerim caci fara puterea divina nu suntem noi.. Trebuie doar   sa credem ,sa-l cautam si sa-i vorbim exact ca unui copil.  El este cel care vorbeste constiintelor noastre  si cei care au trait fara El trebuie sa plece capul  sa recunoasca  cat de mult au gresit si ca respectand cele zece porunci devii un om iubit de catre semeni si de catre Dumnezeu. Folositi harul pe care l-ati primit de la Dumnezeu si oamenii vor  spune "Mai lasal Doamne si anul acesta"       Si pentru noi se va incheia un an  si inca unul , si ne vom intreba cat ne va mai indura Dumnezeu asa cum suntem, probabil pe unii ne va intoarce la pocainta iar ceilalti vor cauta mantuirea .
 Semeni tu oare cu pomul acesta , esti tu oare  gata sa indrepti ceva in viata ta pentru a merita bucuria si peentru a face ceva
  pentru semenii tai ? Intreaba-te si tu  si poti  cunoaste liber vesnicia.   


  


Viata este uneori foarte zgarcita:trec zile , saptamani, luni fara sa simti ceva nou.Totusi odata ce se deschide o usa, o adevarata avalansa patrunde prin spatiul deschis. Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta".  -Paulo Coelho.




2 comentarii:

  1. Ma bucur sa te cunosc, esti o fiinta frumoasa si luminoasa cu un chip foarte expresiv.
    Foarte inspirat textul.
    Si Domnul mereu spune, Hai sa ii mai las o viata, poate isi vor aminti de aceasta data de Mine si ma vor cauta neobositi... :)
    Dumnezeu este coplesitor in daruri, cand ne da , ne da atat de mult incat ne invaluie extazul si paradisul...
    Dumnezeu sa te binecuvanteze sa poti accepta si primi tot ce iti daruieste :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult atat pentru vizita , pentru cuvintele frumoase si pentru urari, iar celelalte le primim pe masura cautarilor nostre.Toate gandurile bune!

    RăspundețiȘtergere