PERSOANE INTERESATE

vineri, 21 octombrie 2011

Exista o carare

Suntem drumeti  si calatorim  prin viata,  de aceea uneori  suntem atenti sau mai putin atenti  la drum .  De cele mai multe ori alegem drumul pe care sa mergem, punand la indoiala si facand presupuneri bune sau rele.
Nu intotdeauna cea mai frumoasa  sosea este buna pentru noi, de aceea cautam indicatoare care ne pot indrepta catre o destinatie anume. Poate chiar destinatia  pe care o cautam.  Si chiar daca nu sunt indicatoare interiorul va spune ceva - urmeaza-l aceea este cararea pe care trebuie sa mergi. Ti se pare ca te-ai ratacit poate este mai bine asa; cineva a dorit acest lucru pentru a te antrena in fata pericolului. 
 Daca iti este teama te vei intoarce din drum si vei cauta cararea care  are marcaje si care te v-a ghida mai departe prin viata. Uneori este nevoie pentru a te cunoaste mai bine. Poti merge pe  o carare pe care nu ai mai mers si care prezinta pericole pentru tine ,  dar  asa vei sti ca cineva te calauzeste.  In viata nu este asa de simplu , toti traim dupa reguli si dupa programe. Nici o strada nu vei traversa fara sa nu respecti o regula. Ceea ce conteaza este faptul ca nu sunt reguli care se repeta la acelasi interval de timp; aceasta din urma ne da posibilitatea de a fi constienti la fiecare fapta care ni se intampla zilnic .Putem gandi , putem lua decizii si putem actiona pozitiv sau negativ. Astfel aripile oricarui muritor de rand se vor frange. Dumnezeu este cel care ne inspira si ne marcheaza drumul vietii dar trebuie sa ascultam cuvantul Sau care vine din interiorul nostru.  

Sunt constient de fieacare decizie pe care o iau zilnic si sunt inspirat(a ) divin pentru tot ceea ce m-i se intampla frumos in viata mea.

4 comentarii:

  1. Daca iti este teama te vei intoarce din drum si vei cauta cararea care are marcaje si care te v-a ghida mai departe prin viata...
    Mult Adevar aici insa cel care ne calauzeste mereu drumul este Dumnezeu!
    Interesat de link exchange cu includere in blogroll?
    Lasa-mi mesaj pe site. Zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este ; semne avem dar nu le luam in seama.Am adaugat.O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, fiecare are drumul sau.
    Chiar daca toti avem aceeasi destinatie , fiecare isi alege "traseul" .In functie de alegerea facuta ,va intalni si obstacolele vietii.
    Fiecare alege ceea ce-i trebuie pentru a evolua.
    De aceea nu avem toti acelasi drum.
    Toti evoluam, dar pe anumite nivele. Nu ?

    (nu stiu ce au facut cei de la blogspot ,pentru ca nu mai pot intra pe blogul meu)

    Ryana

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur sa stiu ca ai ales drumul "strop de lumina" si exista intradevar trasee marcate peentru fiecare.Chiar nu mai stiam nimic de tine.ma bucur foarte mult.

    RăspundețiȘtergere