PERSOANE INTERESATE

miercuri, 16 martie 2011

Totul fara bani?

"Veniti si cumparati bucate, veniti  si cumparati vin si lapte, fara bani si fara plata!"(Isaia55.1)

Vi se pare imposibil si nereala acesta invitatie, este o oferta unica, vi se pare ceva suspect? este normal atat timp cat suntem constienti ca nu putem obtine nimic in ziua de astazi fara bani. Fara bani nu putem cumpara o casa, mancare , imbracaminte si toate cele necesare.Ba nu poti fi nici inmormantat. Aceasta este o invitatie a profetului si este oare reala? Acesta invitatie ne-o face Dumnezeu, si nu este o minciuna El nu ne poate minti. Toti cei care au dat urmare invitatiei nu au fost dezamagiti. Au venit cu manile goale si au fost inbogatiti, cu totii am venit cu manile goale si avem de toate.  La cruce acolo unde este locul de intalnire dintre Dumnezeu si om , saracia a disparut   a fost preschimbata in belsug si iertare, pace si bucurie si toate in iubire.
Ce trebuie sa stim este ca ; dumnezeu nu vinde nimic si nici nu a vandut vreodata. El ne daruieste noua totul gratis , El nu doreste sa ne saraceasca , El nu are nevoie de nimic din ceea ce crede omul ca i-ar putea oferi.
Dumnezeu daruieste pentru ca El este dragoste iar pentru aceasta dragoste nu doreste nimic in schimb.Darul ramane Dar si trbuie dat mai departe. Orce cadou primit este un dar care nu se plateste, de aceea oricare dintre noi sar simti jignit atunci cand suntem intrebati cat costa darul. pe care il ducem unui prieten.  Vorbind de daruri ; oamenii isi faceau daruri de neuitat in vremurile trecute, nu neaparat in obiecte dar ajutorul dat la constructia unei case , la lucrul pamantului , la sapatul unei fantani era mai mult decat un dar. ce putem sa mai  spunem ca iubirea de aproape  este un Dar divin. Nu este nevoie sa-l cumperi este dat de Dumnezeu.de aceea incearca sa daruiesti si te vei simti usurat implinit, iar foloasele vin in urma acestei  daruiri din dragoste. totul este precum bumerangul Dai si vine inapoi. Atunci daruind nimic nu vom cumpara nici eu nici tu draga cititorule.
Multumesc Doamne ca in fiecare zi imi arati cat de bun esti cu mine si ca imi dai cate o lectie de viata.

2 comentarii:

  1. Un text deosebit ca o profetie.
    Intr-adevar asa este in Imparatia lui Dumnezeu si asa va fi si pe Pamant.
    Mi se pare mie sau esti tot mai inspirata? :)
    Felicitari si binecuvantari!

    RăspundețiȘtergere
  2. asa se pare, meditez si intru in linistea cea mare.Pace si liniste!

    RăspundețiȘtergere