PERSOANE INTERESATE

miercuri, 26 mai 2010

Orice Iubire este o emotie.


Ne nastem din iubire divina de aceea stim sa iubim , sa daruim ,sa protejam , sa cream lucruri frumoase pentru semeni.De aceea mi-am propus sa scriu zilnic pentru persoanele care sunt in cautarea linistii , a intelepciunii si pentru a-si redescoperi valorile inchise in sine, dar pentru aceasta este nevoie sa te simti liber ,in sensul de a fi despovarat de toate gandurile rebele care te framanta.In perioada mea de cautari am intalnit o persoana in varsta care mi-a daruit o carticica din care am citit in fiecare zi cate o pagina , aceasta continea exat 360 de povestioare inspirate dupa citate din biblie .Mai tarziu mi-am dat seama ca pe acel batran nu l-am intalnit dintr-o pura intamplare ci consider ca Dumnezeu la trimis pe aceiasi alee pe care ma plimbam.Cititorule daca ai avut rabdarea sa citesti pana aici cred ca esti interesat si vrei sa afli mai multe .Daca ai cazut sau esti la o rascruce si nu stii pe care drum sa apuci lasa-ti instinctul sa-ti vorbeasca si duhul sfant care este mereu in preajma ta te va indruma , nu-ti ramane decat sa ai incredere in tine.

"Nu va temeti de cei ce ucid trupul, dar care nu pot ucide sufletul; ci temeti-va mai degraba de Cel ce poate sa piarda si sufletul, si trupul in hgeena".(Matei10.28)

De cine ne temem?

Un cetatean a fost intrebat care ar fi proiectul politic care ar trebui aprofundat.

Raspunsul a fost tot ce are legatura cu clima.Argumentand ca de acolo ne ameninta cele mai mari pericole.Insa in realitate pericolele vin din alta parte. Fiecare om are motiv sa se teama de Dumnezeu, nimeni nu se poate ascunde de el.Si toate judecatile se vor abate asupra pamantului.Iata de cine trebuie sa ne temem.Pentru ca tot ceea ce avem este facut prin puterea si dragostea lui Dumnezeu.Ne putem intreba de ce unii au prea mult si altii nu au nimic ,pentru ca a lenevi nu este o solutie si cel care cauta ,invata , crede ,ajuta, iubeste ,primeste ceea ce-si doreste.Oricine poate experimenta acest lucru sau poate da filmul vietii inapoi si v-a gasi momente pline de bunastare si fericire doar in perioada in care au dezvoltat acele calitati pe care le-am enumerat.Ce ar urma pentru o viata mai buna, Schimbarea.

4 comentarii:

 1. Lucruri simple, curate si pline de maretie. O sa comunic adresa blogului dv. multor persoane .
  Va doresc zbor inalt !

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc din suflet si bunatatea lui Dumnezzeu sa fie peste tot si intoate!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce am fi noi fara Dumnezeu, de cate ori ar trebui sa ne nastem pentru a intelege ca fara credinta in EL, suntem frunze in vant?...

  RăspundețiȘtergere
 4. Aveti dreptate , cine am fi noi...cine intelege stie foarte bine ca suntem fii ai lui Dumnezeu, dar sunt si persoane care trec prin viata nestiind cine sunt de fapt!

  RăspundețiȘtergere