PERSOANE INTERESATE

joi, 15 decembrie 2011

Dai atentie zvonurilor ?

Viata in general este plina de zvonuri ; unii le numesc can-canuri, si nu pot trai fara acestea. Multe persoane sunt afectate de aceste zvonuri  fiind vorba despre persoana lor si isi fac zeci si mii de probleme, framantari fara rost care il secatuiesc de energie  Unii continua cu dreptul la replica si iar replica , si totul se intinde ca o barfa fara de sfarsit , un fel de telefon fara fir sau barfa televizata.
.Singurul sfat ar fi:  nu face nimic si ignora; cel care te-a atacat isi vede propria greseala prin tine
.O parte din persoanele care au auzit zvonul nu sunt de acord cu acesta sau sunt .
O parte nu au inteles de ce  aceste zvonuri care nu intereseaza pe nimeni si uita
O alta parte care a crezut zvonul nu l-au acceptat sau nu -l gasesc important.
Dupa o scurta perioada zvonul se uita. Si apoi intreb ; merita sa dai atentie zvonurilor?
In general zvonurile au o viata foarte scurta  de aceea trebuie sa le ignoram, nu fac bine nimanui, insa sunt persoane care nu pot trai fara  a scorni cate ceva.
   Un singur lucru este sigur ; cei care v-a iubesc cu adevarat si va sunt aproape nu vor crede niciodata in aceste zvonuri. Este singurul mod in care puteti afla cine va sunt prietenii.
Zvonurile sunt asemanatoare cu minciuna,  iar cei care isi iubesc aproapele nu indraznesc sa emita zvonuri sau sa minta .
 Concluzia :Nu dati atentie Zvonurilor, cei care le emit se oglindesc in minciunaa respectiva.
Nnu face nimic

vineri, 9 decembrie 2011

Lumina creatiei

Universul intreg este Marea Creatie si este tot spre folosul oamenilor si a tuturor vietuitoarelor. El aduce omului lumina care  poate da stralucire lucrurilor si farmec vietii.  In afara de faptul ca Universul are lumina sa pe care o daruieste ,si oamenii au o lumina a lor interioara. Nu trebuie sa mergem intr-un loc anume pentru a capata aceasta lumina ci o putem dobandi prin starea noastra  armonioasa pe care o gasim prin credinta. Unii oameni cred ca sunt patrunsi de aceasta lumina daca merg intr-un loc anume; ei spun ; "ma simt mult mai bine cand ajung pe munte sau la malul marii" 
Da poate fi adevarat dar acest miracol nu v-a tine prea mult intrucat ceea ce simte omul acolo ar trebui sa pastreze pentru toate zilele care urmeaza.   Bucuria si  lumina se aprid doar pentru clipele pe care le crede omul speciale si pe care le creeaza cu mintea pentru moment. Starea aceasta trebuie sa fie o stare permanenta  de stralucire de ganduri luminoase pentru ca  apoi sa vedem  si Lumina pe care Dumnezeu o trimite catre noi.
 Cum poate Dumnezeu trimite aceasta lumina ? 
Prin Mareata Sa Creatie.  Locurile acelea care par sa aprinda in noi lumina si sa fim fericiti sunt creatii Divine de aceea ele transmit vibratii care trezesc spiritul si lumina din noi care par a  fi stinse. 

"Dovezile privitoare la exixtenta  lui Dumnezeu si la darul sau sunt mai mult decat convingatoare, dar cei ce insista sa gandeasca ca nu au nevoie de El si nici de darul Lui , vor gasi intotdeauna cai de a-i nesocoti oferta." 


( Fizician, matematician    si filozof  Blaise Pascal)  


Fiecare din noi poate schimba ceva in interiorul sau  pentru  a putea fi in legatura permanenta cu Lumina Divina.

joi, 1 decembrie 2011

Fii Liber



 

FII  LIBER _ acasa , la munca , cu prietenii sau oriunde te afli.  FII LIBER in tot ceea ce faci. FII  LIBER   -in gandire si lasa-i si pe ceilalti sa cunoasca Libertatea in tot ceea ce fac.

"Fiecare om este inzestrat cu constiinta de sine, dorinta si imaginatie. Aceste daruri ne asigura libertatea suprema.    Puterea de a alege, de a raspunde , de a schimba" 
Stephen  Covey 

A fi liber nu inseamna doar a nu trai in lanturi, ci a-ti duce viata respectandu-i pe ceilalti si asigurandu-le  dreptul de a fi liberi"
  Nelson Mandela.