PERSOANE INTERESATE

duminică, 10 martie 2013

Sa fie puritate

Exista in mintea fiecaruia dintre noi mai intai sentimentul , apoi incolteste discursul mintii; a  e-ului  care vorbeste continuu si care nu ne face nici un bine. Acest  personaj din interiorul nostru care se numeste orgoliu si care analizeaza , se cearta , face planuri , gaseste solutii le da la gunoi fabrica discursuri si care in general ne strica viata trbuie redus la tacere pentru ca noi sa intelegem ce inseamna a fi puritate..
 Avem nevoie de liniste , de tacere a mintii ; de acea stare interioara care regaseste in fiecare strop de ploaie puritate , muzica  si un dans al bucuriei.
Acea stare pe care o cauta oamenii care au constiinta.

Daunazi am intalnit pe cineva care spunea ca  ar fi foarte fericit daca ar avea bani sa-i cante lautarii la restaurant. atunci am intrrupt convorbirea si m-am intrebat daca eu sunt chiar asa de diferit, sa imi doresc liniste , puritate, mantuire, iertare si smerenie.

 Am inteles ca fiecare dintre noi cautam si intelegem diferit si fiecare vedem altfel fericirea. Ramane sa cautam si sa analizam cat adevar exista in cuvantul Puritate si cati dintre noi o dorim .
.Sa vezi in fiecare floare puritate , sa cauti in fiecare  adolescent puritate , sa descoperi ca si in interiorul tau exista puritate este un lucru minunat. Puritate ne aduce acest anotimp superb  acest minunat zeu sau zeita numit  Primavara, este un inalt discipol care prin deschiderea  simpla si tacuta aduce PURITATE. Exista acest moment al renasterii noastre , al curatiei al bucuriei si al iubirii pe care il aduce PURITATEA PRIMAVERII. Fiecare mugur din pomi sau flori este un semn al inoirii al tineretii, al vietii intr-o contrinua schimbare.

 ESTE PURITATEA INTREGII LUMI CONSTIENTE, A NOULUI SI A SENTIMENTELOR CARE NE POT DAUNA SAU INOBILA>