PERSOANE INTERESATE

sâmbătă, 12 iunie 2010

Povara pacatelor


"Caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava Domnului"(Romani3.23)
Intr-un sat de munte traia un om cocosat , care dorea mult de tot sa poata privi in sus spre cer.Dar intr-o noapte se petrecu ceva in viata lui.Se parea ca in visul sau ca s-a intalnit cu un inger care l-a intrebat;
-Ce duci in spate omule?
-Neputinta mea de a privi spre cer - o cocoasa, ofta omul cu tristete.
-Da-o in coace si priveste spre cer ! zise ingerul intinzand mana dupa cocoasa omului.Asfel omul se intoarse acasa drept ca o lumanare.
Din punct de vedere spiritual , toti oamenii au cate o " cocoasa". si pe toti ne impiedica cate ceva sa privim in sus,spre cer.
Multi poarta asupra lor povara poftelor firii pamantesti, altii poarta greutatea gandurilor lumesti, altii sunt cocosati de ura, de neintelegeri, de tot felul de dorinte rele, de vorbire de rau, invidie ,gelozie si de atatea alte pacate. Altii nu vor sa-si faca timp si nu simt nevoia sa priveasca in sus, acesta este omul pacatos care isi poarta povara fara sa inteleaga pe altii.
Rugaciune; Clipa de clipa te simt langa mine ,Doamne care ma pazesti: sadeste in mine puterea de a privi spre cer si de a-ti vedea stralucirea.

Un comentariu: